Blog, Sănătate

De ce și cum să începeți să alergați?

Indiferent dacă sunteți un atlet profesionist, sau majoreta, aveți nevoie pentru a rula doar un singur motiv, pentru sine și pentru propria plăcere – așa spun toți cei sportive specialiștii precizează că pista va va ajuta organismul și starea de sănătate a aranja astfel încât dreapta de rezultat nu poate izpalikt.

Rularea, ca orice altă activitate fizică, face ca oamenii să fie mai sănătoși

Îmbunătățește circulația sângelui, inima devine mai puternică și devii imūnāks și împotriva stresului cauzat de complicații. Mulți pot fi tentați de faptul că alergarea este una dintre cele mai eficiente modalități de a scăpa de kilogramele în plus. Pentru că a fost mult timp dovedit că resnums ļautiusus preia cea mai mare parte malnutriție și prea puțină activitate fizică din cauza. Cum să începeți să alergați dacă totuși ați decis să depășiți lenea și să vă alăturați alergătorilor foarte largi adăugați la piscină? Experții spun-în primul rând ar trebui să înceapă cu o vizită la medic. Cel mai probabil, medicul de familie vă va trimite să luați câteva teste cu care puteți determina starea corpului – cum funcționează ficatul, rinichii, ca o inimă întreagă. Sau nu mai e obosită. Și dacă rezultatul este pozitiv, puteți începe să alergați.

Rularea este una dintre cele mai ieftine modalități de a vă angaja în activitatea fizică

Nu trebuie să cumpărați un abonament scump la un club sportiv, deoarece puteți folosi împrejurimile din apropiere, cel mai bine în parc. Încet alerga pe trasee forestiere nu au nevoie și echipamente scumpe. Principalul lucru este ca hainele să fie în conformitate cu condițiile meteorologice. Unul dintre ietiekumiem-nesaēērbies este gros. Scumpe de cumpărare poate fi adidași specializate. Nu aveți nevoie pentru a căuta cele mai scumpe și cele mai noi exemplare, dar este de funcționare domātie, cum ar fi. Specialiștii în sport sunt siguri că achiziționarea unor astfel de pantofi poate fi redusă posibilitățile de vătămare. Aceste pantofi sunt toate-în interiorul, piciorul, talpa și corpul va fi supus la apavs pentru a rula. Glezna va fi mult mai liber, iar talpa cu o configurație cunoscută, care efectuează și amortizarea la aterizare, contribuie la o trambulină cunoscută pentru atspērienā. Și, dacă ați cumpărat deja pantofi speciali, în timp, va trebui să înțelegeți că sunt necesare șosete bune și potrivite. Deoarece chiar și în Exclusiv apavā stocare care alunecă și aruncă ridurile, jogging nevairos wellness.

Puteți rula în orice moment al zilei

Totul depinde de starea ta de bine-veți dori să obțineți veselie în dimineața pentru toată ziua, sau seara pentru a scăpa de stresul acumulat pe tot parcursul zilei. Adevărat, sport specialiștii recunosc – dacă doriți mai mult de a instrui rezistenta, cel mai bine este de a face în ore ale diminetii, la rândul său, de forță și de caracteristicile de viteză mai bine se antrenează în a doua jumătate a zilei, când omul s-a trezit, žirgtāks și poate mai repede. Alegerea unui loc pentru a rula, cea mai bună opțiune, desigur, cineva mai liniștit, nomaāāks parc sau pădure. Deci, locul în care circulația activă a transportului și există speranță că aerul este mult mai curat. Pentru începători, este mult mai potrivit decât asfaltul, dar cineva mai flexibil de acoperire, cum ar fi trasee forestiere, care sunt mult mai mici, pot afecta mușchii și coloana vertebrală. Desigur, în vreme rea poate fi, de asemenea, utilizat pentru sala de sport slīdceliuu, dar acest lucru, cu toate acestea, nu este același lucru cu rularea în aer liber. Și pentru că slīdcelišš se rotește în sine.

Și, dacă avem de gând să participe la unele concursuri, apoi de formare doar pe slīdceliaa, activitatea musculară stereotip dinamic, sau este modul în care mușchiul va funcționa în timpul alergării, va fi diferit de modul în care va fi în natură. La slīdceliaa suntem practic doar palecamies, și rulează mult mai puțin, la rândul său, în natura de funcționare trebuie să se aplice mult mai mult efort. Incepator skrējējam ei înșiși grūtākie curse va trece ca fără precedent, dacă tu darīsies cu cineva împreună. Ei bine, dacă este cineva cu experiență alergător, dar la fel de bine poate fi la fel de nou ca tine. Specialiștii în sport spun-din punct de vedere profesional, o persoană va fi mai bună dacă vă mulțumesc într-una, cum nu vă împiedică să vă ascultați pe voi înșivă și pe corpul vostru. Și organismul sugerează foarte mult.

Acesta este motivul pentru care nu este de dorit să folosiți căști atunci când alergați

În primul rând, dacă mergem în oraș, ascultarea muzicii poate împiedica auzirea oricărei mașini sau observarea câinilor care se apropie dacă mergem în pădure – este atât de plăcut să ne bucurăm de natura mamei-sunetele sugerate. La urma urmei-dacă alergăm intens, nu există timp pentru a asculta muzică, pentru că există multe lucruri de gândit, urmați-vă, corpul vostru. După cum spun alergătorii cu experiență, de obicei, începând să lucreze, începe, de asemenea, mănâncă sănătos. În primul rând, este mult mai ușor să alergi dacă stomacul nu este plin, deci cu 2 ore înainte de a alerga nu mănâncă. După jogging-totul depinde de ceea ce doriți să realizați. În cazul în care obiectivul este de a exercita cu atenție, mai degrabă decât probleme cu excesul de greutate, atunci într-o jumătate de oră după antrenament poate compensa ceea ce este risipit. Și anume: standard, în timpul antrenamentului, este de obicei cheltuit pe carbohidrați, astfel încât carbohidrații trebuie, de asemenea, compensați. În cazul în care volumul de antrenament este foarte intens și experiența este mai mare, poate paerterts sunt prezente, de asemenea, proteine. La rândul său, dacă scopul alergării nu este doar o stare bună de sănătate, ci și o scădere în greutate, atunci în prima oră, cu toate acestea, nu ar trebui să mănânci.